
بهترین جراح و متخصص ارتوپد در مشهد
سیستم اسکلتی عضلانی شما شامل استخوانها، ماهیچهها، تاندونها، رباطها و بافتهای نرم است. آنها با هم کار میکنند تا به حرکت شما کمک کنند. طیف گستردهای از اختلالات و شرایط میتواند منجر به مشکلاتی در سیستم اسکلتی عضلانی شود. افزایش سن، آرتریت، جراحات، ناهنجاریهای مادرزادی میتواند باعث درد و محدودیت حرکتی شود. بهترین متخصص ارتوپد میتواند به بهبود دامنه حرکتی، کاهش یا از بین بردن درد کمک کند.
جراحی ارتوپد چیست؟
ارتوپدی رشته پزشکی است که بر بیماریها و شرایطی تمرکز میکند که بر سیستم اسکلتی عضلانی شما تأثیر میگذارد. دکتر محمد حسین ابراهیم زاده، بهترین متخصص ارتوپد در مشهد از هر دو روش جراحی و غیرجراحی برای درمان بیماریهای اسکلتی عضلانی، آسیبهای ورزشی و اختلالات مادرزادی استفاده میکند. دکتر ابراهیم زاده از آخرین پیشرفتها در تشخیص، درمان و توانبخشی آسیبهای شانه استفاده میکند که باعث افزایش تحرک، کاهش درد، بهبود عملکرد و افزایش کیفیت زندگی می شود. همچنین مشاورههایی را برای جلوگیری از آسیب بیشتر یا کند کردن پیشرفت بیماری ارائه میدهد.

-
شماره مطب: ۰۵۱-۳۸۵۴۱۸۱۲ و ۳۸۴۰۹۴۵۲-۰۵۱
-
آدرس مطب: مشهد- خیابان کوهسنگی ۷- ساختمان فراز-طبقه هفتم
پزشکان ارتوپد چه میکنند؟
پزشکان ارتوپد که اغلب به آنها جراح ارتوپد میگویند، برای کمک به شما در مورد مسائل اسکلتی عضلانی تمرکز میکنند. وظایف آنها عبارتاند از:
- تشخیص و درمان شرایطی که بر سیستم اسکلتی عضلانی شما تأثیر میگذارد
- کمک به توانبخشی، که به شما کمک میکند تا حرکت، قدرت، دامنه حرکتی و انعطاف پذیری را پس از جراحت یا جراحی به دست آورید.
- ایجاد استراتژیهایی برای جلوگیری از آسیب یا جلوگیری از بدتر شدن شرایط مزمن مانند آرتریت.
درحالیکه بهترین دکتر ارتوپد در مورد تمام بخشهای سیستم اسکلتی عضلانی میدانند، برخی ترجیح میدهند بیشتر تخصص داشته باشند. برخی از زمینههای فوق تخصصی ارتوپدی عبارتند از:
- ستون فقرات
- ران و زانو
- دست
- شانه و آرنج
- پا و مچ پا
- پزشکی ورزشی

پزشکان ارتوپد چه نوع مشکلاتی را درمان میکنند؟
پزشکان ارتوپد انواع مختلفی از بیماریها را درمان میکنند، از جمله موارد زیر:
- دررفتگیهای شانه
- بی ثباتی مفصل
- تعمیر روتاتور کاف
- تاندونیت
- بورسیت
- پارگی یا کشیدگی لابرال شانه
- پارگی یا کشیدگی عضله دوسر
- شانهی یخ زده
- سندرم گیرافتادگی شانه
- آسیبهای تاندونها یا رباطها، مانند رگ به رگ شدن، تاندونیت، و پارگی ACL
- ناهنجاریهای اندام
- سرطان استخوان
در صورتی که نیاز به مشاوره در مورد جراحی ارتوپدی دارید، میتوانید از طریق شمارههای 05138541812 و 05138409452 با مطب دکتر ابراهیم زاده فوق متخصص جراحی زانو و شانه تماس حاصل فرمایید.
چه نوع درمانهایی توسط متخصص ارتوپد توصیه میشود؟
بهترین دکتر ارتوپد انواع مختلفی از درمانها و روشها را برای شرایطی که با آنها سروکار دارند توصیه میکند.
درمانهای غیر جراحی
به این نوع درمانها، درمانهای محافظه کارانه نیز گفته میشود. بهترین پزشکان ارتوپد اغلب قبل از توصیه جراحی ابتدا بر روی درمانهای غیرجراحی تمرکز میکنند.
برخی از انواع درمانهای غیرجراحی عبارتند از:
- تمرینات: پزشک ارتوپد شما ممکن است تمرینات یا کششهای خاصی را برای کمک به حفظ یا بهبود قدرت، انعطاف پذیری و دامنه حرکتی شما در یک ناحیه خاص توصیه کند.
- عدم تحرک: گاهی اوقات جلوگیری از فشار اضافی به یک ناحیه میتواند به بهبود آن کمک کند. نمونههایی از تکنیکهای بیحرکتی شامل بند، آتل و گچ است.
- داروها: پزشک ارتوپد شما ممکن است داروهای خاصی را برای کمک به تسکین علائمی مانند درد و تورم توصیه کند. برخی از نمونهها شامل داروهای بدون نسخه مانند ایبوپروفن و آسپرین است. آنها همچنین ممکن است داروهای تجویزی خاصی مانند کورتیکواستروئیدها و داروهای ضد التهابی را تجویز کنند.
- تغییر سبک زندگی: پزشک ارتوپد نیز ممکن است در ایجاد تغییرات در سبک زندگی به شما کمک کند. اینها میتواند شامل اصلاح فعالیت بدنی، رژیم غذایی و روشهای ورزش برای جلوگیری از تشدید آسیب باشد.
درمانهای جراحی
گاهی اوقات یک وضعیت یا آسیب با اقدامات غیر جراحی بهبود نمییابد. در این موارد، بهترین دکتر ارتوپد مشهد ممکن است جراحی های مختلف مثل جراحی شانه را توصیه کند. برخی از نمونههایی از عملهای انجامشده توسط دکتر ابراهیم زاده بهترین جراح ارتوپد عبارتند از:
- تعویض مفصل: جراحی تعویض مفصل شامل تعویض قسمتهایی از مفصل است که آسیب دیده شدهاند که معمولاً به دلیل آرتریت ثانویه است. به عنوان مثال میتوان به تعویض شانه اشاره کرد.
- تثبیت داخلی: تثبیت داخلی شامل قرار دادن سخت افزارهایی مانند پینها، پیچها، صفحات و میلهها برای کمک به نگه داشتن استخوانهای شکسته در زمان بهبودی است.
- استئوتومی: استئوتومی نوعی جراحی است که شامل بریدن بخشی از استخوان و سپس جابجایی آن است. گاهی اوقات ممکن است از این نوع جراحی برای درمان آرتروز استفاده شود.
- ترمیم بافت نرم: این نوع جراحی برای ترمیم ماهیچهها، رباطها یا تاندونهای آسیب دیده شدید استفاده میشود.
- جراحی رهاسازی: این یک نوع جراحی است که برای سندرم تونل کارپال انجام میشود. با کاهش فشار روی عصب مدیان به تسکین علائم کمک میکند.
- آرتروسکوپی: بهترین جراح ارتوپد برای تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل از دوربینها و تجهیزات مخصوص استفاده میکند. این یک روش کم تهاجمی است که در این جراحی یک آرتروسکوپ از طریق برش وارد مفصل میشود.
- آرتروپلاستی: این فرآیند انتخابی است که در آن سطح مفصلی یک مفصل اسکلتی عضلانی جایگزین، بازسازی یا مجدداً با استئوتومی یا برخی روشهای دیگر تنظیم میشود. این عمل برای کاهش درد و بازگرداندن عملکرد مفاصل به دنبال آسیب ناشی از آرتریت یا نوعی دیگر ازاسیبها انجام میشود.
- همجوشی: در این روش، از طریق پیوند استخوان و میلههای فلزی یا سایر وسایل داخلی، استخوانهای شکسته را برای ترمیم به یک استخوان جامد استفاده میکند. به عنوان مثال، فیوزینگ ستون فقرات، یک روش جراحی است که برای اصلاح مشکلات استخوانهای کوچک در ستون فقرات به نام مهرهها انجام میشود.
جراحان ارتوپد در چه زمینههایی تخصص دارند؟
جراحان ارتوپد ممکن است در نواحی خاصی از بدن مانند پا و مچ پا، دستها، ستون فقرات، شانه و آرنج، لگن تخصص داشته باشند. سایر تخصصها عبارتند از:
اطفال (برای کودکان)، تروما (برای آسیب های ناشی از تصادف)، پزشکی ورزشی (برای ورزشکاران)، توانبخشی (درمان پس از جراحی)، انکولوژی ارتوپدی و بازسازی کامل مفصل. اگر به هر یک از این خدمات نیاز دارید، میتوانید با بهترین جراح ارتوپد در مشهد تماس بگیرید.
در یک جلسه ویزیت ارتوپدی چه انتظاراتی باید داشت؟
در طول یک جلسه ویزیت، بهترین دکتر ارتوپد از شما در مورد عادات فعالیت بدنی و همچنین هر گونه درد یا ناراحتی که دارید سوال میپرسد. هدف پزشک ارتوپد شما این است که بفهمد چگونه عادات روزانه شما ممکن است بر درد شما تأثیر بگذارد و چگونه آن را تا کنون مدیریت کردهاید. سپس، دکتر ابراهیم زاده سابقهپزشکی شمارا با بررسی آزمایشهای قبلی که انجامدادهاید بررسیمیکند. پزشک شما همچنین ممکن است عکسبرداری با اشعه ایکس، آزمایش خون یا سایر آزمایشها را تجویز کند.
اهداف متخصص ارتوپد شما عبارتند از:
- مشکل را به درستی تشخیص دهد
- درد شما را کاهش دهد
- به شما کمک کند تا به فعالیتهایی که دوست دارید، مانند باغبانی یا دوچرخه سواری، بازگردید.
ویژگی بهترین جراح و متخصص ارتوپد چیست؟
بهترین دکتر ارتوپد باید ترکیب خاصی از مهارتهای فیزیکی و بین فردی را داشته باشد. موارد زیر برخی از ویژگیهای است که یک جراح ارتوپد موفق و موثر دارد.
- شیوه کنار تخت: روش کنار تخت روشی است که جراح ارتوپد در طول جلسهها به شما احساس راحتی و آرامش دهد.
- همدلی: همدلی موثرترین راه برای یک متخصص است تا در موقعیت عاطفی مانند تصمیم برای انجام عمل جراحی تعویض مفصل شانه، حرکت کنید.
- مهارتهای ارتباطی: برای یک فرد معمولی، اصطلاحات پزشکی می تواند پیچیده و گیج کننده باشد. باید به دنبال یک پزشک ارتوپدی باشید که مهارت های ارتباطی بالایی داشته باشد و بتواند اصطلاحات پزشکی را به طور کامل به زبان ساده توضیح دهد.
- علاقه به پیشرفتهای پزشکی: پیشرفتهای جدید، درمانهای مؤثرتر و کارآمدتری را برای بیماران فراهم میکند. به همین دلیل باید دنبال جراح ارتوپدی باشید که در کلاسهای اموزشی ثبت نام کند تا به روز بماند.
- از تصمیمات بیمار حمایت میکند: پزشک ارتوپد شما باید در هنگام ارائه گزینهها و توصیههای درمانی به افکار، احساسات و نظرات شما احترام بگذارد و بفهمد که در نهایت همه تصمیمات در دستان شما به عنوان یک بیمار است.
چه زمانی با بهترین متخصص ارتوپد تماس بگیریم؟
اگر علائم زیر را برای 3 روز متوالی یا چندین بار در ماه تجربه کردید، با یک جراح ارتوپد مشورت کنید:
- درد، سفتی یا ناراحتی که فعالیتهای روزانه را دشوار میکند
- درد مداوم و شدید در عضلات، مفاصل و تاندونها
- هر گونه تغییر شکل مفصل
- التهاب، تب یا قرمزی پس از آسیب
- تورم یا کبودی در اطراف مفصل یا آسیب دیدگی
- ناتوانی در صاف کردن کمر یا سفتی هنگام ایستادن
- آسیب بافت نرم که پس از چند روز بهبود نیافته است
- درد یا تورم در استخوان، مفصل یا عضله که مداوم عود کننده است یا به مراقبتهای خانگی پاسخ نمیدهد
- کاهش قابل توجه در تحرک یا دامنه حرکتی یک مفصل، مانند زانو، آرنج یا شانه
- علائم مرتبط با عصب، مانند بیحسی یا احساس سوزن سوزن شدن در شانه
- آسیب به استخوان یا مفصل که نیاز به توجه متخصص دارد

-
شماره مطب: ۰۵۱-۳۸۵۴۱۸۱۲ و ۳۸۴۰۹۴۵۲-۰۵۱
-
آدرس مطب: مشهد- خیابان کوهسنگی ۷- ساختمان فراز-طبقه هفتم
اگر درد در استخوانهای شما بیش از دوازده هفته طول بکشد، توصیه میشود که به صورت فوری به یک متخصص ارتوپد مراجعه کنید.