آیا اضطراب می‌تواند باعث درد زانو یا درد مفاصل شود؟

آیا اضطراب می‌تواند باعث درد زانو یا درد مفاصل شود؟

درد مفاصل اغلب مربوط به افزایش سن و ورزش است. بنابراین کمی تعجب آور است که درد مفاصل می تواند ناشی از تغییرات در سلامت روان شما باشد. با این حال، بسیاری از مردم به طور منظم درد مفاصل ناشی از اضطراب را تجربه می کنند و در برخی موارد این درد مفاصل می تواند برای تغییر حرکات روزانه فرد کافی باشد.

درد مفاصل یک علامت پیچیده اضطرابی است و ممکن است به همان اندازه که جسمی باشد، ذهنی نیز باشد. اما درد واقعی است و در بسیاری از موارد، نوعی درد است که کنترل آن سخت و غلبه بر آن دشوارتر است. در این مقاله از وبسایت دکتر ابرهیم زاده متخصص ارتوپد به بررسی این موضوع می پردازیم.

ارتباط بین اضطراب و درد مفاصل

اولین چیزی که باید از خود بپرسید این است که آیا اصلاً اضطراب دارید یا خیر؟

اضطراب و درد مفاصل از یک رابطه پیچیده لذت می برند، رابطه ای که به این سادگی نیست که بگوییم “اضطراب باعث درد زانو و درد مفاصل می شود”. واقعیت این است که اضطراب باعث مشکلاتی می شود که بر ایجاد و تجربه درد مفاصل تأثیر می گذارد. برخی افراد به طور قطع دچار درد مفاصل می شوند. از اضطراب، اما همه کسانی که ادعا می کنند درد مفاصل را تجربه می کنند، لزوماً دردی را تجربه نمی کنند که معتقدند.

علل درد مفاصل اضطرابی

این علل عبارتند از:

حملات پانیک

حرکات تاثیر یافته از اضطراب، به ویژه حملات پانیک، می تواند نحوه حرکت، نشستن و عمل شما را تغییر دهد. ممکن است پای خود را تکان دهید یا طوری بنشینید که برای شما راحت تر باشد. شما ممکن است کمتر ورزش کنید، پاهای خود را روی هم قرار دهید، بیشتر دراز بکشید – بسیاری از رفتارهای خود را در پاسخ به اضطراب خود تغییر می دهید. این تغییرات متأسفانه می تواند درد مفصل خود را ایجاد کند. هر زمان که رفتارها و حرکات شما به گونه ای تغییر کند که بدن شما به آن عادت نداشته باشد، در نتیجه منجر به درد مفاصل می شود.

التهاب

استرس یکی از شایع ترین مسائلی که در داخل بدن ناشی از استرس ایجاد می شود، التهاب است. از آنجایی که اضطراب باعث استرس طولانی مدت می شود، احتمال التهاب بیشتر است. همین التهاب ممکن است باعث تورم مفاصل شما شود که در نهایت منجر به درد بیشتر با حرکات شما می شود.

اختلال عملکرد سیستم ایمنی

اضطراب و استرس بر سیستم ایمنی بدن شما نیز تأثیر می گذارد، و به خوبی شناخته شده است که ضعف سیستم ایمنی می تواند منجر به احساس فشار و ناراحتی مفاصل شود. کاملاً مشخص نیست که در داخل بدن شما چه اتفاقی می افتد، اما احتمالاً ارتباط قوی بین این دو موضوع وجود دارد.

تنش عضلانی

اضطراب همچنین باعث تنش قابل توجه عضلانی می شود که منجر به سفتی می شود. سفت شدن ماهیچه ها می تواند باعث شود مفاصل شما سخت تر کار کنند و این بدان معنی است که آنها ملتهب می شوند و ناراحتی بیشتری را تجربه می کنند. خود تنش نیز ممکن است به روش خود به مفاصل فشار وارد کند که ممکن است منجر به درد شود.

درد

افراد سالم ممکن است هر روز مفاصل خود را دردناک ببینند. این نسبتاً رایج است، بر اساس نحوه خوابیدن، نحوه نشستن و غیره. اما وقتی اضطراب دارید، به مراتب بیشتر مستعد این هستید که آن درد را به شکل واضح‌تری تجربه کنید و همچنین نمی‌توانید آن را نادیده بگیرید تا ادامه دهید. روز تو. اغلب کسانی که مضطرب هستند دردها و دردهای مشابهی نسبت به دیگران دارند، اما ناتوانی در تمرکز بر چیز دیگری آنها را بسیار دردناک تر می کند.

درد و ناراحتی مفاصل می‌تواند فوق العاده پیچیده باشد، و این امکان وجود دارد که رابطه بین درد مفاصل و اضطراب شما به سادگی آنچه در بالا ذکر شد نباشد. استرس و اضطراب بر تغذیه تأثیر می‌گذارند، بر هورمون‌ها تأثیر می‌گذارند، بر عملکرد اندام‌ها تأثیر می‌گذارند – آنها بر هر چیزی که در نحوه عملکرد بدن نقش دارد تأثیر می‌گذارند. به همین دلیل است که ارتباط بین درد مفاصل و اضطراب ممکن است هرگز به طور کامل مشخص نباشد.

درد مفاصل حتی زمانی که ناشی از اضطراب باشد، می‌توان از طریق درمان‌های سنتی درد مفاصل آن را برطرف کرد. مراجعه به دکتر ابراهیم زاده متخصص ارتوپد یک ایده هوشمندانه برای رد هرگونه مشکل درد مفاصل است که ممکن است با اضطراب مرتبط نباشد.

روش‌های درمان

برخی از افراد مسکن‌های بدون نسخه را موثر می‌دانند، اما اگر می‌توانید از آن اجتناب کنید، استفاده از هیچ دارویی توصیه نمی‌شود. همچنین می توانید مکمل های گلوکزامین و کندرویتین را امتحان کنید. اعتقاد بر این است که این مکمل‌های طبیعی احتمالاً مفاصل را برای کسانی که مبتلا به آرتریت هستند تغذیه می‌کنند، اما ممکن است برای کسانی که به طور منظم درد مفاصل دارند ارزشمند باشند.

حرکات شما نیز مهم است. مطمئن شوید که کاری انجام نمی دهید که به طور منظم به ناراحتی مفصل شما کمک کند. ممکن است به طور عجیبی بنشینید، اغلب تکان بخورید، یا از ورزش هایی که می تواند عضلات شما را تقویت کرده و تحرک مفاصل را بهبود بخشد اجتناب کنید. حرکات کششی نیز مانند هیدراتاسیون مهم است، بنابراین مطمئن شوید که آن ها را نیز انجام می دهید.

کاهش اضطراب برای مبارزه با درد مفاصل

با این حال، مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که اضطراب خود را کاهش دهید. اگر اضطراب باعث درد مفاصل شما می‌شود، تنها راه برای اطمینان از از بین رفتن کامل آن، متوقف کردن تجربه اضطراب است. با اضطراب، شما دائماً نه تنها با درد مفاصل بلکه با سایر علائم اضطرابی که لذت بردن از زندگی را بسیار دشوار می کند، مبارزه خواهید کرد.

دکتر محمد حسین ابراهیم زاده
  • شماره مطب: ۰۵۱-۳۸۵۴۱۸۱۲ و ۳۸۴۰۹۴۵۲-۰۵۱
  • آدرس مطب: مشهد- خیابان کوهسنگی ۷- ساختمان فراز-طبقه هفتم
دکتر ابراهیم زاده را بهتر بشناسید

منبع

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
نام خود را وارد کنید
ایمیل خود را وارد کنید
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما

جهت تماس با آقای دکتر ابراهیم زاده از راه‌های زیر استفاده کنید

لطفا سوالات خود در مورد جراحی شانه و جراحی زانو را از طریق فرم زیر بپرسید. یا در صورت نیاز با شماره‌های مطب تماس بگیرید و یا به آدرس مطب مراجعه فرمایید.

    آدرس مطب

    مشهد | خیابان کوهسنگی ۹ ساختمان فراز | طبقه هفتم

    آدرس بیمارستان

    مشهد، بیمارستان قائم گروه جراحی ارتوپدی