علل و درمان پارگی تاندون دوسر بازو در شانه چیست؟

علل و درمان پارگی تاندون دوسر بازو در شانه چیست؟

عضله دوسر، در جلوی بازو، به آرنج اجازه خم شدن و چرخش بازو و همچنین تثبیت شانه را می‌دهد.تاندون‌های عضله دوسر، ماهیچه‌ها را در این ناحیه به استخوان متصل می‌کنند، بنابراین اگر آنها پاره شوند، احتمالاً با ضعف و مشکل در چرخش بازو مواجه خواهید شد. ممکن است پارگی جزئی یا کامل داشته باشید. پارگی تاندون دوسر بازو در شانه زمانی اتفاق می‌افتد که عضله دوسر از استخوان در نقطه اتصال (تاندون) به شانه یا آرنج پاره شود.  

پارگی تاندون دوسر بازو چیست؟

پارگی تاندون دوسر بازو در شانه چیست

شانه یک مفصل گوی و کاسه‌ای است که از 3 استخوان تشکیل شده‌است: استخوان بازو، تیغه شانه (کتف) و استخوان ترقوه. توپی که دربالای استخوان بازو قراردارد، سر استخوان بازو نامیده‌می‌شود و حفره روی تیغه شانه حفره گلنوئید نام‌دارد. تاندون یک دسته فیبری است که عضله را به استخوان متصل می‌کند. ماهیچه‌ها و تاندون‌های روتاتور کاف توپ را در حفره شانه نگه می‌دارند. عضله دوسر دارای 2 تاندون است که آن را به شانه متصل می‌کند و طول بازو را طی می‌کند و درست زیر آرنج وارد می‌شود. عضله دوسر بازو مسئول خم کردن آرنج و چرخش ساعد است. یکی‌از تاندون‌ها “سر بلند” عضله دوسر نامیده‌می‌شود و به‌استخوان بازو می‌چسبد. دومین ناحیه”سر کوتاه” عضله دوسر نامیده‌می‌شود و عضله را به برجستگی استخوانی روی تیغه شانه به‌نام فرآیند کوراکوئید متصل می‌کند.

معمولاً، تاندون دوسر بازو در سر بلند عضله دوسر در استخوان بازو پاره می‌شود و اتصال دوم در تیغه شانه دست نخورده باقی می‌ماند. بازو بعد از پارگی تاندون دوسر بازو در شانه همچنان قابل استفاده است، اما ضعف در شانه و بازو وجود دارد. پارگی می‌تواند جزئی باشد، زمانی که بخشی از تاندون دست نخورده باقی می‌ماند و تنها بخشی از استخوان پاره می‌شود، و زمانی پارگی کامل است که کل تاندون از استخوان جدا ‌شود.

دکتر محمد حسین ابراهیم زاده
  • شماره مطب: ۰۵۱-۳۸۵۴۱۸۱۲ و ۳۸۴۰۹۴۵۲-۰۵۱
  • آدرس مطب: مشهد- خیابان کوهسنگی ۷- ساختمان فراز-طبقه هفتم
دکتر ابراهیم زاده را بهتر بشناسید

علائم پارگی تاندون دوسر چیست؟

علائم پارگی تاندون دوسر بازو در شانه

پارگی تاندون دوسر بازو در مردان بیشتر از زنان رخ می‌دهد، بیشتر این آسیب‌ها در سنین 40 تا 60 سالگی به دلیل ساییدگی مزمن تاندون دوسر بازو اتفاق می‌افتد اما در افراد جوان‌تر، پارگی معمولاً نتیجه ضربه (مانند تصادف یا سقوط) است. پارگی تاندون عضله دوسر بازو همچنین می‌تواند در هر سنی، در افرادی که به طور مکرر دستان خود را بلند می‌کنند یا در مشاغلی که نیاز به بلند کردن اجسام سنگین دارند و در ورزشکارانی که وزنه می‌زنند یا در ورزش‌های تماسی تهاجمی شرکت می‌کنند رخ دهد. پس از پارگی تاندون دوسر بازو در شانه، ممکن است موارد زیر را تجربه کنید:

  • درد ناگهانی شدید در ناحیه بالای بازو یا آرنج
  • شنیدن صدای “تق” یا ضربه زدن به شانه یا آرنج
  • کبودی و تورم در بازو تا آرنج
  • ضعف در بازو هنگام خم کردن آرنج، چرخش ساعد یا بلند کردن بازو از بالای سر
  • حساسیت در شانه یا آرنج
  • اسپاسم عضلانی در شانه و بازو
  • برآمدگی یا تغییر شکل در قسمت پایین بازو

پارگی تاندون دوسر بازو در شانه چگونه تشخیص داده‌می‌شود؟

پزشک متخصص شما چندین سوال در مورد سابقه پزشکی شما، وظایف منظم روزانه شما در خانه و محل کار و فعالیت‌های تفریحی یا ورزشی از شما خواهد پرسید. پزشک متخصص شما از شما می‌پرسد که این آسیب چگونه اتفاق افتاده‌است و کجا احساس درد و یا ضعف دارید. معاینه فیزیکی اغلب برای تشخیص پارگی تاندون عضله دوسر بسیار مفید است.

پزشک متخصص ممکن است بازوی شما را در وضعیتی قرار دهد تا ببیند کدام حرکات باعت درد شدید یا ضعیف می‌شود. با احساس ناحیه عضله و تاندون، پزشک اغلب می‌تواند تشخیص دهد که آیا تاندون پاره شده‌ است یا خیر. ممکن است عضله در وسط بازو به صورت توپی به نظر برسد و گاهی اوقات فرورفتگی در بالای شانه احساس شود. طبق گفته دکتر ابراهیم زاده ، اشعه‌ایکس ممکن‌است تجویزشود تا دید دقیق‌تری از میزان‌آسیب‌‌دیدگی به‌دست آید. اشعه‌ایکس استخوان‌هایی را نشان‌می‌دهد که مفصل شانه را تشکیل می‌دهند و ممکن‌است تغییرات استخوانی را نشان دهد که باعث پارگی عضله دوسر شده‌است. پزشک شما همچنین ممکن است اسکن اولتراسوند یا تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) را تجویز کند.

پارگی عضله دوسر شانه (پروگزیمال) چیست؟

دو تاندون عضله دوسر را به شانه متصل می کنند: تاندون “سر بلند” که عضله را به بالای حفره شانه وصل می کند و “سر کوتاه” که آن را به جلوی شانه متصل می کند. اشک تقریباً به طور انحصاری در سر بلند ایجاد می شود. خبر خوب این است که حتی در صورت پارگی کامل تاندون سر بلند، تاندون سر کوتاه ممکن است به شما اجازه دهد تا به استفاده از عضله دوسر بازوی خود ادامه دهید.

پارگی عضله دوسر شانه چگونه درمان می‌شود؟

جراحی ممکن است انتخابی برای کسانی باشد که پس از درمان‌های غیرجراحی همچنان علائم را تجربه می‌کنند و عضله دوسر بازوی «پاپی» دارند.

جراحی برای اتصال مجدد تاندون سر بلند کاملا بی خطر است و عوارض کمی دارد. می تواند تقریباً تمام قدرت و عملکرد بازوی شما را برگرداند و پارگی مجدد تاندون ترمیم شده غیر معمول است. اگر تصمیم به جراحی دارید، برای بازتوانی شانه باید تمرینات انعطاف پذیری و تقویتی انجام دهید. این می تواند چندین ماه طول بکشد.

دکتر محمد حسین ابراهیم زاده
  • شماره مطب: ۰۵۱-۳۸۵۴۱۸۱۲ و ۳۸۴۰۹۴۵۲-۰۵۱
  • آدرس مطب: مشهد- خیابان کوهسنگی ۷- ساختمان فراز-طبقه هفتم
دکتر ابراهیم زاده را بهتر بشناسید

پارگی تاندون دوسر دیستال چیست؟

در حالی که دو تاندون عضله دوسر را به استخوان شانه متصل می‌کنند، تنها یک تاندون آن را به آرنج متصل می کند. به این تاندون دوسر دیستال می گویند.

پارگی تاندون دوسر دیستال غیرعادی است و اغلب در نتیجه آسیب یا بلند کردن یک جسم سنگین است. اما وقتی این تاندون پاره می‌شود، پارگی معمولاً کامل می‌شود و عضله از استخوان جدا می‌شود و به عقب جمع می‌شود. این باعث ضعف در فعالیت‌های قدرتمند کف دستی مانند سفت کردن با پیچ گوشتی با دست راست می‌شود.

پارگی تاندون دوسر دیستال چگونه درمان می‌شود؟

در حالی که اکثر افراد مبتلا به پارگی تاندون دیستال همچنان می‌توانند بازوهای خود را به خوبی حرکت دهند، معمولاً کاهش قدرت چرخش کف دست را مشاهده می کنند. به همین دلیل، بسیاری از آنها ممکن است درمان جراحی را انتخاب کنند. با این حال، کسانی که تصمیم به جراحی دارند باید این کار را سریع انجام دهند، زیرا هم تاندون دیستال و هم عضله یک تا دو هفته پس از پارگی شروع به زخم شدن می‌کنند و جراحی سخت‌تر می‌شود و آتروفی دائمی عضلانی با گذشت زمان رخ می‌دهد.

ممکن است سه ماه یا بیشتر فیزیوتراپی طول بکشد تا تاندون دیستال ترمیم شده با جراحی به طور کامل بهبود یابد. وقتی این کار انجام می‌شود، بیماران معمولاً از دامنه حرکتی کامل و قدرت بازو تقریباً طبیعی لذت می‌برند.

در صورتی که نیاز به مشاوره در مورد درد بازو و شانه و یا علائم مرتبط با شانه دارید، می‌توانید از طریق شماره‌های 05138541812 و 05138409452 با مطب دکتر ابراهیم زاده، متخصص جراحی زانو تماس حاصل فرمایید.

چگونه یک فیزیوتراپیست می‌تواند کمک کند؟

پارگی تاندون دوسر بازو در شانه اغلب بدون جراحی درمان می‌شود. فیزیوتراپیست شما یک برنامه درمانی فردی طراحی می‌کند تا به درمان آسیب شما به ایمن‌ترین و کارآمدترین راه ممکن کمک کند. درمان ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • استراحت: روش‌هایی به شما آموزش داده می‌شود که به اندام اجازه استراحت دهد تا بهبود یابد.
  • آیسینگ: فیزیوتراپیست به شما نشان می‌دهد که چگونه یخ را روی ناحیه آسیب دیده بمالید تا درد و تورم را مدیریت کنید.
  • فعالیت‌های دامنه حرکت: فیزیوتراپ شما تمرینات حرکتی ملایمی را برای شانه، آرنج و ساعد به شما آموزش می‌دهد تا بازوی شما در طول فرآیند بهبودی سفت نشود.
  • تمرینات تقویتی: با کاهش درد و تورم، تمرینات تقویتی ملایم با باندهای مقاوم یا وزنه‌های سبک اضافه می‌شود.
  • فعالیت‌های عملکردی: تمریناتی را یاد خواهید گرفت که به شما کمک می‌کند که  فعالیت‌هایی که قبل از آسیب انجام داده اید را بتوانید انجام دهید.
  • آموزش: فیزیوتراپیست به شما آموزش می‌دهد که چگونه از مفاصل خود در برابر آسیب بیشتر محافظت کنید. شما یاد خواهید گرفت که چگونه پس از بهبودی بازو، اشیاء را به درستی بلند کنید و چگونه از بلند کردن اجسام خیلی سنگین خودداری کنید.

پارگی تاندون دوسربازو چگونه درمان می‌شود؟

درمان پارگی تاندون دوسر بازو

درمان پارگی در پارگی دو سر بازو همانند بسیاری دیگر از آسیب های شانه به دو صورت جراحی و غیر جراحی است که در ادامه بیشتر به هر یک از این دو روش درمان خواهیم پرداخت.

دکتر محمد حسین ابراهیم زاده
  • شماره مطب: ۰۵۱-۳۸۵۴۱۸۱۲ و ۳۸۴۰۹۴۵۲-۰۵۱
  • آدرس مطب: مشهد- خیابان کوهسنگی ۷- ساختمان فراز-طبقه هفتم
دکتر ابراهیم زاده را بهتر بشناسید

درمان غیر جراحی

پزشکان متخصص معمولاً پارگی سر بلند تاندون دوسر بازو را بدون جراحی درمان می‌کنند. عدم انجام جراحی ممکن‌است منجربه ازدست‌دادن کمی از قدرت حرکتی شما ‌شود. به عنوان مثال حرکت سوپیناسیون (حرکت چرخاندن ساعد مانند زمانی که از پیچ گوشتی استفاده می‌کنید) معمولاً بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد. درمان غیر جراحی به تعدادی از عوامل از جمله سن و آمادگی جسمانی بستگی دارد مانند استفاده از یخ (خردشده در حوله) چند بار در روز برای کاهش‌تورم. مصرف داروهای ضد التهابی ، استراحت و انجام تمرینات برای افزایش انعطاف پذیری و قدرت در صورت توصیه پزشک انجام می‌شود. ممکن‌است به‌بیماران داروی ضدالتهابی داده‌شود تا به‌کاهش درد و تورم کمک‌کند و پس‌از پارگی تاندون عضله دوسر، افراد را زودتر به‌فعالیت بازگرداند. این داروها شامل داروهای رایج بدون نسخه مانند ایبوپروفن هستند.

درمان جراحی

اگر ورزشکاری هستید که نیاز به بازیابی کامل قدرت خود دارید، جراحی شانه می‌تواند گزینه بهتری باشد. این جراحی معمولاً با استفاده از آرتروسکوپی شانه انجام می‌شود و تاندون پاره‌شده را دوباره به‌ استخوان می‌چسباند. تانودزیس عضله دوسر، یک عمل‌جراحی است که انتهای پاره‌شده تاندون دوسر بازویی را برای باز نگه‌داشتن عضله محکم می‌کند. تکنیک‌های زیادی وجود دارد، مانند قراردادن انتهای تاندون در سوراخی که در استخوان حفر شده‌است و آن را با یک پیچ ثابت می‌کند، یا بخیه‌زدن آن به سایر تاندون‌های نزدیک.

چه مدت طول می کشد تا بهبود یابد؟

اگر جراحی انجام داده‌اید، ممکن است لازم باشد ابتدا یک بند برای بی حرکت کردن شانه خود قبل از شروع آرام تمرینات برای بهبود قدرت و دامنه حرکتی خود بپوشید. در بسیاری از موارد، جراحی می‌تواند عملکرد شانه شما را در عرض سه ماه به سطح نرمال بازگرداند. البته همه چیز به آمادگی بدنی و شرایط سنی و جسمی بیمار بستگی دارد، مسلم است که زمان بهبود در افراد مسن بیشتر از جوانانی با آمادگی جسمانی بالا خواهد بود.

از آنجایی که عضله دوسر بازویی از شانه تا آرنج امتداد دارد، آسیب در هر نقطه ممکن است رخ دهد. آسیب در ناحیه آرنج کمتر شایع است، اما آسیب در شانه می‌تواند منبع درد عضله دوسر در بسیاری از افراد باشد. اکثر پارگی‌های تاندون دوسر بازو در شانه را می‌توان بدون عمل جراحی درمان کرد. اگر پارگی عضله دوسر بازوی شما خفیف است، روش‌های غیرتهاجمی و خانگی مانند استراحت، استفاده از کمپرس یخ و سرد کردن عضله، داروهای ضد التهابی و همچنین فیزیوتراپی ورزشی توصیه می‌شود.

با این حال، اگر روش‌های غیرتهاجمی قادر به درمان مؤثر بیماری شما نباشند، ممکن است نیاز به جراحی تاندون دوسر بازو برای اتصال مجدد تاندون دوسر پاره شده به استخوان آرنج باشد. در حالت ایده‌آل، ترمیم جراحی باید در سه هفته اول پس از آسیب پارگی عضله دوسر انجام شود.

آرتروسکوپی کم تهاجمی برای ترمیم پارگی دوسر بازو

دکتر ابراهیم زاده متخصص جراحی شانه به وسیله جراحی آرتروسکوپی کم تهاجمی، می تواند آسیب وارد شده به بازوی شمارا درمان کند. وی به وسیله دوربین های کوچکی که در سر لوله های آرتروسکوپ وجود دارد، به بهبود پارگی و درمان پارگی دوسر شانه می پردازد.

جراحی به وسیله آرتروسکوپ دوران نقاهت کوتاهی داشته و زخم آن در مدت کوتاهی بهبود می یابد. البته باید توجه داشته باشید که تبحر و تخصص دکتر ابراهیم زاده متخصص جراحی شانه در درمان موثر پارگی دو سر شانه شما تاثیر فراوانی دارد.

پس از جراحی و ترمیم پارگی دو سر شانه، شما با فیزیوتراپ ورزشی به عنوان بخشی از روند بهبودی خود در ارتباط خواهید بود. فیزیوتراپ می‌تواند بهبودی شما را با دقت بیشتری زیر نظر داشته باشد و هرگونه تغییرات لازم را در تمرینات شما انجام دهد، بنابراین شما می‌توانید در اسرع وقت به روال روزانه خود بازگردید. خواسته ما بازیابی قدرت کامل بازو و بازگشت به فعالیت هایی است که دوست دارید.

دکتر محمد حسین ابراهیم زاده
  • شماره مطب: ۰۵۱-۳۸۵۴۱۸۱۲ و ۳۸۴۰۹۴۵۲-۰۵۱
  • آدرس مطب: مشهد- خیابان کوهسنگی ۷- ساختمان فراز-طبقه هفتم
دکتر ابراهیم زاده را بهتر بشناسید

اهمیت مراقبت ویژه از پارگی عضلات دو سر شانه

عضله دوسر در جلوی بازوی شما قرار دارد و نقشی حیاتی در کمک به خم شدن آرنج و حفظ ثبات شانه دارد. عضله دوسر دارای دو تاندون است و در شانه و زیر آرنج متصل می شود. پارگی عضله دوسر می تواند در اطراف شانه یا در سطح آرنج ایجاد شود.

در صورت استفاده بیش از حد از آن، تاندون عضله دوسر شما ممکن است پاره یا آسیب دیده شود، یا ممکن است با بلند کردن اجسام سنگین به آن آسیب برسانید. شرایطی مانند برخورد شانه یا آسیب روتاتور کاف نیز ممکن است به پارگی تاندون دوسر در سطح شانه کمک کند.

علائم پارگی تاندون عضله دوسر می تواند شامل صدای پاپ، درد ناگهانی و ناتوان کننده در بازو، تورم، کبودی، ضعف آرنج یا شکاف در جلوی آرنج باشد.

آیا پارگی دوسر بازو نیاز به جراحی دارد؟

آرنج پارگی عضله دوسر تاندون دوسر بازو قدرت زیادی را برای چرخاندن ساعد شما فراهم می کند. اگر فعال هستید، مرتب تمرین می کنید، از ابزارهای دستی، باغبانی و غیره استفاده می کنید، احتمالاً اغلب به تاندون دوسر بازوی خود تکیه خواهید کرد.

برای تمام پارگی‌های تاندون دوسر بازو، جراحی لازم نیست. اما جراحی برای پارگی تاندون دوسر برای بسیاری از بزرگسالان فعال توصیه می شود.

درمان پارگی تاندون بازو بدون جراحی چگونه است؟

بسیاری از شما ممکن است زندگی بسیار کم تحرکی داشته باشید. شما از بازوهای خود برای چیزی بیشتر از فعالیت های عادی زندگی روزمره استفاده نمی کنید. اگر مایلید با ناهنجاری عضله دوسر زندگی کنید، معمولا بدون جراحی برای پارگی تاندون عضله دوسر خود بسیار خوب عمل خواهید کرد. شما نباید هیچ ضعفی را متوجه شوید، اما ممکن است گاه به گاه اسپاسم در عضله داشته باشید.

با این حال، اگر زندگی فعالی دارید و مطمئناً اگر برای کار به بازوهای خود متکی هستید، باید جراحی را برای ترمیم پارگی تاندون عضله دوسر انجام دهید. همانطور که قبلاً ذکر شد، پارگی های دیستال عضله دوسر باید در عرض چند هفته پس از آسیب ترمیم شود. در غیر این صورت ممکن است ترمیم تاندون بسیار دشوار باشد.

در صورتی که نیاز به مشاوره در مورد درد بازو و شانه و یا علائم مرتبط با شانه دارید، می‌توانید از طریق شماره‌های 05138541812 و 05138409452 با مطب دکتر ابراهیم زاده، متخصص جراحی زانو تماس حاصل فرمایید.

تاندون عضله دوسر چگونه ترمیم می‌شود؟

وقتی عضله دوسر پاره می‌شود، تاندون به بازو می‌چسبد. یک برش کوچک در جلوی آرنج ایجاد می‌کنیم، تاندون دوسر پاره شده را شناسایی کرده و به محل اتصال طبیعی خود بر روی استخوانی که آن را رادیوس می‌نامیم، برمی‌گردانیم. وقتی پارگی تاندون دوسر بازو را ترمیم می‌کنیم، می‌توانیم از بخیه‌ها یا سایر وسایلی استفاده کنیم که به بازگرداندن عضله دوسر در جای خود در رادیوس کمک می‌کنند. بعد از ترمیم عضله دوسر، پوست بسته می شود و  بازوی شما را در یک آتل قرار می‌دهیم.

بازوی شما بعد از جراحی به مدت 7 تا 10 روز در آتل و سپس اسلینگ هستید. پس از مدتی طبق نظر جراح متخصص شانه و بازو دکتر ابراهیم زاده نیاز دارید شروع به حرکت دادن بازو کنید تا از سفتی آن جلوگیری کنید، اما تا چند ماه اجازه بلند کردن چیزی را نخواهید داشت. اگر سعی کنید کارهای سنگین بیش از حد انجام دهید، تاندون دوسر بازو را دوباره پاره خواهید کرد.

بعد از اینکه به تاندون دوسر بازو زمان کافی دادیم تا استخوان رادیوس بهبود یابد، فیزیوتراپی را شروع می کنید. بیماران هنگامی که درمان خود را کامل کردند، می‌توانند به فعالیت‌های کامل بازگردند، از جمله ورزش، مشاغل سخت با بلند کردن اجسام سنگین و وزنه برداری.

خطرات جراحی تاندون عضله دوسر

خطراتی برای هر جراحی وجود دارد و جراحی برای پارگی تاندون عضله دوسر تفاوتی ندارد. به طور کلی خطرات بسیار کم است. خطرات ترمیم تاندون عضله دوسر شامل عفونت، سفتی آرنج، بی حسی در ساعد و آسیب احتمالی به عصب است که می تواند باعث ضعف در مچ دست شما شود.

آیا می‌توان از آسیب پارگی تاندون دو سر بازو پیشگیری کرد؟

تصویر یک ورزشکار در حال وزنه زدن

برای جلوگیری از پارگی تاندون عضله دوسر، افراد باید:

  • قدرت مناسب را در شانه، آرنج و ساعد حفظ کنید.
  • از بلند کردن مکرر سر و استفاده بیش از حد از شانه، مانند انجام فعالیت‌های فشار یا کشیدن شدید، یا بلند کردن اجسام خیلی سنگین خودداری کنید. بلند کردن وزن سنگین می‌تواند برای افراد مسن خطرناک باشد.
  • هنگام انجام فعالیت‌هایی مانند پایین آوردن یک وسیله سنگین روی زمین، مراقب باشید.
  • اجتناب از سیگار؛ استفاده از سیگار، مونوکسید کربن را وارد بدن می‎کند و اکسیژن کمتری برای رشد و التیام عضلات باقی می‌گذارد.
  • از مصرف استروئید خودداری کنید، زیرا باعث ضعیف شدن عضلات و تاندون‌ها می‌شود.
دکتر محمد حسین ابراهیم زاده
  • شماره مطب: ۰۵۱-۳۸۵۴۱۸۱۲ و ۳۸۴۰۹۴۵۲-۰۵۱
  • آدرس مطب: مشهد- خیابان کوهسنگی ۷- ساختمان فراز-طبقه هفتم
دکتر ابراهیم زاده را بهتر بشناسید

نتیجه

در این مطلب در مورد علائم و راه های درمان پارگی تاندون دو سر بازو در شانه صحبت کردیم، این اطلاعات به شما کمک می‌کند در مورد روند درمان و آنچه را که باید انتظار داشته باشید، درک بهتری به دست آورید. همه افراد متفاوت هستند و توانبخشی شما ممکن است سریعتر یا کندتر از افراد دیگر باشد. لطفاً اگر در مورد هر جنبه ای از سلامت یا بهبودی خود نگران هستید، به پزشک متخصص مراجعه کنید.

منبع: orthoinfo.aaos.org

در صورتی که نیاز به مشاوره در مورد درد بازو و شانه و یا علائم مرتبط با شانه دارید، می‌توانید از طریق شماره‌های 05138541812 و 05138409452 با مطب دکتر ابراهیم زاده، متخصص جراحی زانو تماس حاصل فرمایید.

3.3 3 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
نام خود را وارد کنید
ایمیل خود را وارد کنید
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس با ما

جهت تماس با آقای دکتر ابراهیم زاده از راه‌های زیر استفاده کنید

لطفا سوالات خود در مورد جراحی شانه و جراحی زانو را از طریق فرم زیر بپرسید. یا در صورت نیاز با شماره‌های مطب تماس بگیرید و یا به آدرس مطب مراجعه فرمایید.

    آدرس مطب

    مشهد | خیابان کوهسنگی ۹ ساختمان فراز | طبقه هفتم

    آدرس بیمارستان

    مشهد، بیمارستان قائم گروه جراحی ارتوپدی